Събота, 25 Дек 2021
    
Бургас Общество

В ОУ „Свети Княз Борис I“ със сертификат от министъра за 70% ваксиниран персонал

  15.09.2021 17:26  
В ОУ „Свети Княз Борис I“ със сертификат от министъра за 70% ваксиниран персонал

Весела ГОРАНОВА

„Бургаското училище  ОУ „Свети Княз Борис I“ е едно от десетте в цялата страна, което е със сертификат от министъра за 70% ваксиниран персонал. Това е гаранция, че ние осигуряваме един безопасен учебен процес за нашите колеги, ученици и техните родители“, заяви директорът на училището Александър Иванов.

Днес в централното бургаско школо чуха и  първия звънец, посрещнаха 62 първолаци, като тържеството бе съобразено с наредбите и противоепидемичните мерки, разписани от министъра.  Родителите бяха с децата в училищния двор, по време на тържеството бяха на 2 метра разстояние от тях.

Взети са всички мерки, има пречистване и на въздуха във всяка стая, ще се постараем максимално децата да учат в училище, защото и родителите трябва да ходят на работа, допълни Иванов.

Независимо, че учебната година започва в пика на четвъртата вълна, усмивки и настроение бяха доминиращите сред деца, учители, родители и гости.

Песни, танци на мажоретки, приемането на националния флаг, бяха част от ритуала преди да забие първият звънец и малките ученици да влязат в училище.

 

 

 

 

 

 


Анкета

Справяте ли се с поскъпването на стоки и услуги?


Резултати

Мнения

Мнения Общество
ГОВОРЯТ ЕКСПЕРТИТЕ: Доц. Кунчев с прогноза идва ли най-после краят на пандемията
  26.09.2021 12:14      

Намираме се в плато, макар да има леко повишаване на броя новозаразени. Надеждите са ни, че може