Четвъртък, 09 Дек 2021
    
Любопитно

Какво ще бъде времето през уикенда

  10.09.2021 08:30  
Какво ще бъде времето през уикенда

В петък сутринта облачността все още ще е по-рехава на запад и по-значителна в крайните източни райони. Слаби превалявания в хода на деня ще има в определени точки на Източна България с тенденция да намаляват и да спират. Вятърът също постепенно ще стихне. Температурите ще бъдат между 22 и 27 градуса.

В планините валежи не се очакват. Ако има такива - те ще са слаби, с по-голяма вероятност в масивите на Южна България. Облачността ще се разкъсва, а температурите в петък следобед ще са от 10 градуса по високите части до 16 в ниското.

Около крайбрежието температурите се очаква да се повишат с градус-два спрямо четвъртък и да се колебаят около 22-24 градуса. Вятърът постепенно ще намалява, с него и морето се очаква да се успокои.

Събота и неделя валежи не се очакват. Затоплянето продължава - с всеки ден термометрите ще показват с градус-два по-високи стойности. Около първия учебен ден ще регистрираме максималните температури в поредното септемврийско затопляне - около и на места малко над 30 градуса.

Източник: Нова ТВ


Анкета

Справяте ли се с поскъпването на стоки и услуги?


Резултати

Мнения

Мнения
Проф. Кожухарова: Ако има 34 смъртни случая от коронавирус, 33 са на неваксинирани
  09.09.2021 17:19      

"Процентът на боледуващите и умиращите от COVID-19, които имат ваксина, на фона на всички ос