Неделя, 26 Сеп 2021
    
Камено Крими

Почерпена рускиня се забив в стълб, остави цяло село без ток и интернет за часове

  24.08.2021 16:54  
Почерпена рускиня се забив в стълб, остави цяло село без ток и интернет за часове
Бутнатият стълб в селото

Весела ГОРАНОВА

Почерпена руска гражданка се заби с джипа си –„Пежо“в електрически стълб в каменското село Тръстиково. За случая ни сигнализираха жители на селото и наши читатели. Инцидентът е станал посред бял ден в центъра на  населеното място. Жената е преминаваща през селото не е негов жител, но е катастрофирала там, след като се блъснала в стълба е оставила Тръстиково без електричество и интернет за  часове.

„Сигнализирахме органите на МВР, ЕВН и фирмата доставчик на интернет, щетите бяха възстановени бързо, за няколко часа нямахме ток“, заяви кметицата на населеното място Иванка Драгова и допълва, че инцидентът е имал щастлива развръзка.

За късмет по това време  на деня е нямало и пешеходци по пътя. Така освен материални щети в селото и колата на шофьорката, други -няма.

Според очевидци жената е избягала след инцидента. Органи на полицията са я открили в дома й и са съставили акт за напускане на инцидента, като тя ще отнесе глоба, ще й бъде отнета шофьорската книжка и ще трябва да заплати щетите, заявиха от пресцентъра на ОДМВР-Бургас.


Анкета

Мнения

Бургас Мнения Спорт
Янчо Стойчев, директор на Спортното училище: Предпочитам да намирам решения на проблемите, а не проблемни решения
  25.09.2021 16:12      

„Ще разчитаме на Министерство на спорта, Община Бургас и Спортната комисия за нова