Събота, 25 Дек 2021
    
Крими

Посрещнаха в съда бизнесмена Рагевски с викове: „Убиец!“

  13.08.2021 15:34  
Посрещнаха в съда бизнесмена Рагевски с викове: „Убиец!“

Георги Русинов

Току що в Окръжен съд Бургас бе доведен обвиненият за убийството на Юмер Мехмед -Станимир Рагевски, предаде репортер на "Черноморски фар".

Днес се гледа мярката му за неотклонение. Той бе задържан като му бе повдигнато обвинение за убийство. На 4 август Юмер Мехмед е застрелян в главата, а след това разчлинен и натъпкан в чували и бидони и захвърлен в блатото край Братово, са данните на Окръжна прокуратура. 

Какви са мотивите за жестокото убийство все още не е ясно. Бизнесменът и Юмер са имали бизнес отношения, а Юмер Мехмед е от хората на Митьо Очите, като излезе наскоро от затвора.

Рагевски бе посрещнат в съд от авери на Юмер с викове: „Убиец!“. Още преди 15 часа около 20-тина негови приятели се бяха събрали пред Съдебната палата.

Пет минути  след като започна заседанието в съда  бе доведен от Съдебна охрана готвачът на Рагевски Диян Дичев, който бе вкаран в съдебна зала и стоя там не повече от две минути. 
Вчера от прокурата заявиха, че Рагевски сам е организирал и извършил убийството и няма друг привлечен като обвинаем, както и доказателства за съучастник.


Анкета

Справяте ли се с поскъпването на стоки и услуги?


Резултати

Мнения

Мнения Общество
ГОВОРЯТ ЕКСПЕРТИТЕ: Доц. Кунчев с прогноза идва ли най-после краят на пандемията
  26.09.2021 12:14      

Намираме се в плато, макар да има леко повишаване на броя новозаразени. Надеждите са ни, че може