Петък, 12 Nov 2021
    
Бургас

Вижте къде може да паркирате по време на Solar Festival

  13.08.2021 14:35  
Вижте къде може да паркирате по време на Solar Festival

Топ имена от световната електронна сцена като Victor Calderone , Hot Since 82, Michael Bibi, Paco Osuna, и Amelie Lens ще радват фенове на Морска гара от петък до неделя.

За улеснение на посетителите ще бъде обособена специална паркинг зона на ул. "Булаир", в отсечката от ул. "Фотинов" до ул. "Цар Симеон 1". Те ще могат да паркират колите си в двете десни платна. Паркинг зоната ще може да осигури места за около 120 автомобила, от 18.00 часа на 13 август до 08.00 часа на 16 август.

С цел осигуряване на подходящи условия за провеждането на фестивала и гарантиране сигурността на присъстващите, се налага временно ограничение на движението от кръговото кръстовище на х-л "Приморец" в посока Морска гара.

Във всички фестивални дни ще бъде ограничено навлизането на автомобили по ул. „Княз Батенберг“ след 18.00 часа, за да се избегне натоварване на трафика и осигуряване на безопасността на пешеходците.

Посетителите на феста могат да ползват и алтернативни платени паркинги в близък периметър до събитието - Паркинг "Гурко" , Паркинг "Опера", Паркинг "Триа Сити център", Паркинг "Кирил и Методий", Паркинг "Пиргос".


Анкета

За кого ще гласувате на парламентарните избори на 14 ноември?


Резултати

Мнения

Култура Мнения
Мариана ПОПОВА: Нямам самочувствие на голяма звезда, но съм професионалист, който знае какво прави на сцената
  11.08.2021 15:30      

Ще предложа на бургаската публика един много откровен, интимен и емоционален концерт