Петък, 31 Дек 2021
    
Созопол

Кметът на Созопол за празника на града: Съдбата на Созопол трябва да ни вълнува

  17.07.2021 12:42  
Кметът на Созопол за празника на града: Съдбата на Созопол трябва да ни вълнува


Уважаеми съграждани и гости на града,
От името на общинската администрация на Созопол и лично от мое име имам честта и удоволствието да Ви поздравя с Празника на града!
Деня на св. Марина честваме с особена почит в Созопол, защото тя е покровителка на града и семействата ни – носителка на благодат и милост за всички нас.
Созопол е град с богата 26-вековна история, бит и култура. Жителите му с основание се гордеят с живописната природа и неповторим облик. Но за да имаме основание да се поздравим в този ден, нашите деди са се борили Созопол да го има, да расте като град, поверен на нас - техните наследници.
Сега е наш ред да съграждаме, да развиваме и подреждаме града, в който сме родени или сме избрали, за да създадем дом и семейство.
Благодаря на всички Вас, които обичате града ни и с воля и труд допринасяте за неговото развитие и просперитет. Убеден съм, че благодарение на съвместните усилия на институциите, бизнеса и енергията и инициативността на гражданите, ще постигнем по-добро бъдеще и ще продължим да отстояваме авторитета и доброто име на града.
И нека винаги помним, че съдбата на Созопол силно трябва да ни вълнува, да е близка до сърцата ни, защото съдбата на града е наша отговорност и наш дълг!
В днешния празничен ден Ви поздравявам и Ви пожелавам здраве, дълголетие и щастие и нека св. Марина бди над нас и благославя добрите ни дела.
Честит празник, Созопол!
ТИХОМИР ЯНАКИЕВ
Кмет на Община Созопол
 


Анкета

Справяте ли се с поскъпването на стоки и услуги?


Резултати

Мнения

Бургас Мнения
Кметът Димитър Николов честити на бургаските пенсионери
  01.10.2021 11:12      

Кметът на Община Бургас Димитър Николов отправя най-сърдечен поздрав към всички бургаски пенсионе