Петък, 31 Дек 2021
    
Мнения

Не съм зависим нито от ДПС, нито от задкулисие, заяви Николай Василев

  16.07.2021 13:25  
Не съм зависим нито от ДПС, нито от задкулисие, заяви Николай Василев

Искам да благодаря на ИТН и лично на лидера Слави Трифонов за Голямото доверие", каза Николай Василев - предложението на ИТН за министър-председател. 

"Една от критиките към мен беше, че не съм ново лице - това е вярно. Ако кандидатът за премиер беше съвсем нов щеше да има друга критика - че той няма опит. Друга основна критика е, че съм бил от НДСВ - това не ме обижда, не ме е срам от моето минало. Друга, по-озадачаваща критика, която обаче ме обижда, е че съм бил продукт на ДПС", заяви Василев. 

„Не съм зависим нито от ДПС, нито от задкулисие. Били сме в коалиция с ДПС, защото тогава това гарантираше влизането на България в ЕС”, каза той.

"Ако бяхме получили подкрепа, това щеше да бъде най-реформаторският и най-модерният кабинет в българския преход. И също така кабинетът, който щеше да работи с най-голяма скорост, непозната досега. Шяхме да предложим честно и професионално управление и това щеше да е правителство с ДНК на бъдещето", каза още Николай Василев.

По думите му каквото и да става оттук нататък, има един много важен положителен резултат, а той е, че "българското общество се е убедило, че нашата нация има не малко образовани, почтени, компетентни хора и добри професионалисти". 


Анкета

Справяте ли се с поскъпването на стоки и услуги?


Резултати

Мнения

Бургас Мнения
Кметът Димитър Николов честити на бургаските пенсионери
  01.10.2021 11:12      

Кметът на Община Бургас Димитър Николов отправя най-сърдечен поздрав към всички бургаски пенсионе