Вторник, 11 Яну 2022
    
Избори 2021 Общество

Радев свиква новия парламент на 21 юли

  16.07.2021 10:17  
Радев свиква новия парламент на 21 юли

 

Свиквам Народно събрание на 21 юли, заяви президентът Румен Радев. Той присъства на ритуала "Жътва", който се състоя от 9.00 часа край село Проф. Иширково.

"Сега е моментът българските политици да си свършат работата, да намерят обединение, да намерят пресечни точки на техния интерес, които всъщност да бъдат интересите на всички българи. Всички очакват от тях да продължат демонтажа на порочния модел, ако не го направят оставаме гладни всички", каза Радев.

Днес президентът Румен Радев е на посещение в Силистра, където в Художествената галерия на града ще проведе среща с интелектуалци и културни дейци от региона. По-рано държавният глава

От 21.00 ч. в Летния театър на Варна президентът ще наблюдава мюзикъла "Човекът от Ла Манча" в изпълнение на Държавна опера – Варна и ще отправи приветствие към участниците и гостите на спектакъла, както и към екипа на Драматичен театър „Стоян Бъчваров“ по случай 100-годишния юбилей.

Утре държавният глава ще проведе среща с интелектуалци, представители на изкуството, културата, науката и образованието от град Варна.


Анкета

Очаквате ли COVID-19 пандемията да приключи през 2022-а?


Резултати

Мнения

Мнения
Кунчев: Очевидно е, че сме в най-тежката фаза на четвъртата вълна
  10.10.2021 08:40      

Ще бъдем третирани като държава, в която не е желателно да се ходи, заяви главният държав