Неделя, 26 Дек 2021
    
Избори 2021 Общество

Окончателно! В Бургаски регион схемата с новите депутати е 4:3:2:2:2:1/ Вижте кои отиват в новия парламент/

  15.07.2021 09:38  
Окончателно! В Бургаски регион схемата с новите депутати е 4:3:2:2:2:1/ Вижте кои отиват в новия парламент/

 ГЕРБ с четирима депутати, ИТН с трима, БСП, ДБ , ДПС с по двама

 

Окончателните резултати от парламентарните избори вече са факт. Според тях  от Бургаски регион ГЕРБ ще има четирима депутати, ИТН -трима, БСП -двама, ДПС-двама, ДБ имат двама, ИМВ-1. Четвъртият спорен мандат отива при ГЕРБ.

Така ГЕРБ праща в 46-то НС -Любен Дилов-син, Жечо Станков, Деница Николова и Галя Василева, за която до последно не се знаеше дали ще е отново депутат.

Хората на Слави Трифонов са с трима депутати, като това са Ивайло Вълчев, Християна Тодорова и Златомира Мострова. Вероятно е тя да влезе от Ямбол, където е водач и да освободи мястото на следващия Николай Драгнев.

От къде ще влезе Карагеоргиева-Мострова ще стане ясно най-рано в късния след обед днес. Пред „Черноморски фар“ тя заяви, че много би й се искало това да е от Бургас.

От БСП са двама новите народни представители -инж. Петър Кънев и Тодор Байчев, който пренареди втората Юлия Йоргова-Форд. ДПС праща същите народни представители, които бяха и в предното НС -Севим Али и Ешереф Ешереф. Двама депутати пращат ДБ- това са Ивайло Мирчев и Димитър Найденов, Мирчев не успя да влезе от София и ще е бургаски депутат, а Найденов бе един от първенците по личен вот.

 От „Изправи се! Мутри вън!“ този път не могат да разчитат на системата „Хеър Ниймайер" и остават само с Живко Табаков като депутат от региона.

 

 


Анкета

Справяте ли се с поскъпването на стоки и услуги?


Резултати

Мнения

Мнения Общество
ГОВОРЯТ ЕКСПЕРТИТЕ: Доц. Кунчев с прогноза идва ли най-после краят на пандемията
  26.09.2021 12:14      

Намираме се в плато, макар да има леко повишаване на броя новозаразени. Надеждите са ни, че може