Вторник, 03 Авг 2021
    
Карнобат

Областният управител проф. Нейкова се срещна с кмета на Карнобат

  10.07.2021 16:13  
Областният управител проф. Нейкова се срещна с кмета на Карнобат

Следвайки обещанието си, областният управител Мария Нейкова проведе поредна изнесена приемна в община от бургаска област. Тази седмица проф. Нейкова се срещна с жители от община Карнобат. Разбирайки за посещението й в приемният й ден дойдоха и жители от съседни на общината населени места. Проблемите, които поставиха, бяха свързани с инфраструктурата до малките населени места, липсата на редовен обществен транспорт, както и нередовното присъствие на лекар по селата.

Мария Нейкова проведе и среща с кмета на Община Карнобат Георги Димитров, като обсъдиха важни проекти и преписки за общината. По-късно към срещата се присъедини и началникът на РУ на МВР гл. инспектор Владимир Христов, който обобщи криминогенната обстановка на територията на община Карнобат и мерките, предприети за осигуряване на спокоен изборен ден.

В края на посещението си в община Карнобат областният управител посети и читалището, на което дари свои книги, чийто автор е тя. Същото дарение беше направено и по-рано същия ден на читалището в Айтос.


Анкета

Притеснявате ли се от нова Ковид-вълна


Резултати

Мнения

Култура Мнения
Поетесата Мария Ганчева за дебютната си стихосбирка „Пристанище за бури“: Поезията не оставя душата равнодушна
  01.08.2021 17:23      

“За мен е истинско щастие, ако чрез стиховете си развълнувам някого“