Петък, 01 Oct 2021
    
Любопитно Царево

Фолкпевицата Камелия предпочете Царево за почивка

  03.07.2021 13:46  
Фолкпевицата  Камелия предпочете Царево за почивка


"Обичам лятото!“. Това сподели Камелия в социалните мрежи и се похвали, че събира тен на родното Черноморие. Фолкпевицата избра да си почива на Царево, а банският, с който се появи, е по най-новите тенденции за сезона.
Изпълнителката, която промени драстично външния си вид след пластична операция на носа и малко филъри, показа, че е в перфектна форма. За плажа тя е избрала бял бански от две части. Както горнището, така и долнището му, са тип „перде“, леко набрани, което е доста търсен ефект при моделите за лято 2021.

Певицата събра погледите със силно изрязаното си долнище и връзките с дървени елементи, минаващи по талията ѝ. Такива са любими на сестрите Кардашян и още куп световни знаменитости.

Камелия е с черна плетена шапка и лек грим, а феновете ѝ коментират, че направо не могат да я познаят. Някои дори я сбъркали с Емилия, която има подобно лице като новото на фолкфурията. 


Анкета

Мнения

Избори 2021 Мнения
Драгомир Ошавков, кандидат-депутат, „Изправи се! Мутри вън!“: Очаквам обединение на партиите на промяната около няколко важни проблема
  02.07.2021 17:54      

Драгомир Ошавков е на 47 години от Бургас. Роден и завършил средното си образование в Айтос.