Неделя, 26 Дек 2021
    
Избори 2021

Университетски преподавател повежда ПП МИР

  07.06.2021 17:30  
Университетски преподавател повежда ПП МИР

Георги РУСИНОВ

 

ПП МИР се регистрира за изборите на 11 юли. В РИК-Бургас документите на партията внесе вторият в листата – общественикът Иван Киров. Водач e университетския преподавател от БСУ – проф. Радостин Долчинков. Третата и четвъртата позиции са за млади хора от областта – Виолета Йовчева от Карнобат и Александър Добрев от Поморие.

„ПП МИР извървя тежък път на изборите през април. Показахме, че сме партия на която може да се гласува доверие от цялата общественост. На предните избори бяхме 6 човека в листата, сега регистрираме 11. Това означава, че доверието към нас е пораснало. В момента освен от Бургас, имаме представители и от Поморие, Карнобат, Созопол, Приморско и Сунгурларе“, обясни той пред журналисти.

Според Киров бъдещето е в партии като тяхната – такива, които не са били в парламента и не са се изцапали с управление.

„Надяваме се резултатите постигнати на местно ниво, да бъдат постигнати и на национално ниво. Проф. Радостин Долчинков се е доказал през годините. Човек с много знания“, добави той.

Останалите в листата на ПП МИР са: Теменужка Иванова, Онник Таракгиян, Венцислав Иванов, Дилян Колев, Теодор Асърджиев, Милена Стоянова и Виктор Атанасов.


Анкета

Справяте ли се с поскъпването на стоки и услуги?


Резултати

Мнения

Мнения Общество
ГОВОРЯТ ЕКСПЕРТИТЕ: Доц. Кунчев с прогноза идва ли най-после краят на пандемията
  26.09.2021 12:14      

Намираме се в плато, макар да има леко повишаване на броя новозаразени. Надеждите са ни, че може