Вторник, 22 Юни 2021
    
Култура Поморие

Романтично Поморие ще бъде част от филма „Завръщане 2“

  31.05.2021 11:22  
Романтично Поморие ще бъде част от филма „Завръщане 2“

"Черноморски фар“

Кеят, плажът, централната алея и старите поморийски къщи вдъхновиха режисьора Ники Илиев да снима част от новия си филм „Завръщане 2“ в Поморие. Снимките са планувани за месец юли 2021 г., а премиерата на филма се очаква до края на 2021 г.

„За продължението на филма „Завръщане“ – част 2, предвиждаме да заснемем сцени на не толкова познати, но красиви места в България. Целта е да представим красотата и духа им, за да може да се привлекат туристи от България и чужбина. Сюжетът на филма е изцяло позитивен, какъвто беше и този на първата част, което ще бъде отразено в сцените от филма, като, разбира се, ще заснемем съответните културни и исторически обекти по възможно най-красив и обаятелен начин“, сподели Ники Илиев по време на срещата си с кмета Иван Алексиев, на която присъства и продуцентът Башар Рахал.

Първата част на романтичната комедия предизвика фурор в кината през 2019 година и се превърна в най-гледания български филм, амбициите са същото да се случи и със „Завръщане 2“.

Във втората част героите отново се събират, този път на морето, за да се опитат да помогнат на Бранимир в завършването на първия пълнометражен филм на Ачо, в който той е главен актьор, сценарист и продуцент. Филмът спира снимки заради липса на бюджет и единственият начин да бъде реализиран е ако приятелите му помогнат с каквото могат. Тъй като никой от тях няма опит в киното, това води до редица комични ситуации и изненадващи взаимоотношения с половинките им…

В главните роли ще влязат Орлин Павлов, Башар Рахал, Йоана Темелкова, Александър Кадиев, Бойко Кръстанов, Клоуи Рахал и самият Ники Илиев. Място на действието: Пловдив, Поморие и Приморско.

 


Анкета

За кого ще гласувате на предстоящите избори?


Резултати

Мнения

Култура Мнения
Кристофър Бъкстон: Аз съм различен човек
  22.06.2021 12:16      

В Англия съм по-възпитан, в България – по-откровен и разтворен