Неделя, 26 Дек 2021
    
Айтос

Айтоският КСА „Ейнджълс“ премери сили с най-добрите в акробатиката

  19.05.2021 09:16  
  Айтоският КСА „Ейнджълс“ премери сили с най-добрите в акробатиката

Ръководството на клуба не крие възторга си от представянето на международен турнир

От 23 до 25 април т.г. в зала „Асикс Арена“- София се проведе Международен турнир по акробатика, съпътстващ Световната купа. Покана за участие в престижния спортен форум получи клубът по спортна акробатика "Ейнджълс" - град Айтос. Ръководството на клуба, треньорите и родителите не крият гордостта и възторга си от представянето на тройката на КСА "Ейнджълс" на международния квадрат във възрастова група 8-16 години - Сияна Кирякова, Виктория Маринчева, Мелис Юмер.

Тепърва ще чувате имената на тези момичета и на останалите акробати от "Ейнджълс". Най-младият клуб на Айтос набира скорост в тренировки и състезания, с възможности и готовност да участва в държавни, европейски и световни спортни форуми. "Гордеем се с нашите момичета! Представиха достойно спортния клуб по акробатика "Ейнджълс" и Айтос на изключително високо международно ниво", коментира за общинското издание Дида Грудева - треньор и председател на клуба. Ето какво още сподели Грудева пред НП за успеха на айтоските грации:

"Едно огромно БЛАГОДАРЯ на Bulgarian Federation of Sports Acrobatics от името на  клуба - за гласуваното доверие да участваме в Международния турнир в София, съпътстващ Световната купа по спортна акробатика и за страхотната организация и добра атмосфера. Изключително съм благодарна и на моите колеги от Спортен клуб по борба - гр. Айтос с президент Ружди Ахмед и на КСA "Нефтохимик 2011" - Бургас, които ни предоставиха залите си да тренираме преди голямото състезание, независимо че и на тях им предстояха състезания. Искам да БЛАГОДАРЯ и на дамата с голямо сърце Дарина Ташкова-Георгиева, която ни подкрепи и ни даде, не за първи път, надежда в тези трудни времена! Благодаря на общинския съветник Георги Янев и на родителите, които са неотлъчно до нас и ни подкрепят. Трудно намирам думи, които могат да изразят огромната ми БЛАГОДАРНОСТ към моите колеги Лидия Костадинова - треньор и съдия, и Златина Колева хореограф на КСА "Ейнджълс", за изключителния професионализъм и за всички вълнуващи мигове, които отдавна не бях преживявала. Убедена съм, че когато се градят добри взаимоотношения, всички ще чувстваме повече радост, щастие и удовлетворение от работата си. И резултатите няма да закъснеят. А на нашите прекрасни момичета Сияна, Виктория и Мелис искам да кажа: "Не се страхувайте от нищо и повярвайте, че няма граници за възможностите!", заяви Дида Грудева, щастлива от успеха и трогната от изключителната подкрепа за клуба.


Анкета

Справяте ли се с поскъпването на стоки и услуги?


Резултати

Мнения

Мнения Общество
ГОВОРЯТ ЕКСПЕРТИТЕ: Доц. Кунчев с прогноза идва ли най-после краят на пандемията
  26.09.2021 12:14      

Намираме се в плато, макар да има леко повишаване на броя новозаразени. Надеждите са ни, че може