Четвъртък, 12 Авг 2021
    
Бизнес Любопитно

Новият шеф на НАП печели медали като културист

  14.05.2021 13:30  
Новият шеф на НАП печели медали като културист

Новият шеф на НАП Румен Спецов, освен специалист в областта си, се изявява и като културист. 42-годишният експерт в областта на данъчната политика и законодателство и защитата на националната сигурност е и републикански шампион по културизъм за ветерани от 2014 г. и 2015 г. и медалист от редица престижни турнири.

Подпомага активно подготовката на състезатели в различни категории, класирали се на призови места в България и чужбина. Персонален и онлайн треньор е в интернет платформата Bodyconstructor. Спецов е и лицензиран съдия към Българска федерация по културизъм и фитнес и един от тримата треньори в първото фитнес риалити, излъчвано по БНТ HD – „Супер Промяна 2“.

Във визитката си има и опит в други спортове - хандбал, лека атлетика и бойни изкуства.

По всяка вероятност Румен Спецов е единственият данъчен инспектор у нас, който едновременно е експерт по здравословно хранене и културист с активна състезателна и треньорска дейност. Дава съвети за отслабване и красив външен вид.

Припомняме, че с  решение на Министерския съвет Галя Димитрова е освободена като изпълнителен директор на Националната агенция за приходите и на длъжността е назначен Румен Спецов, съобщиха от "Дондуков" 1.

Румен Спецов е висококвалифициран експерт с над 10 години опит в НАП, както и с експертиза в областта на данъчната политика и законодателство и защитата на националната сигурност. Завършил е
Стопанската академия „Д.А. Ценов“ – Свищов, със специалности „Икономика и търговия“ и „Вътрешен финансов контрол“, както и Академията на Министерството на вътрешните работи със специалност „Защита на националната сигурност“. В периода 2009 г. – 2015 г. е работил в Централното управление на  НАП, а от 2001 г. до 2006 г. е работил в Териториална дирекция на НАП – Добрич. През последните години е консултант в областта на финансите и данъчното законодателство.

Решението на Министерския съвет е прието неприсъствено.

 


Анкета

Притеснявате ли се от нова Ковид-вълна


Резултати

Мнения

Бургас Мнения
Поздрав към медицинските сестри отправиха от УМБАЛ - Бургас
  12.05.2021 17:44      

Поздравителен адрес до професионалистите по здравни грижи в УМБАЛ – Бургас по случай Светов