Сряда, 11 Авг 2021
    
Общество

ГЕРБ освободи знакови лица от ръководството си

  11.05.2021 12:03  
 ГЕРБ освободи знакови лица от ръководството си

ПП ГЕРБ освободи Йорданка Фандъкова и Димитър Николов като заместници на партията. Те остават членове на Изпълнителната комисия.

Лидерът Бойко Борисов отправи предложението. Мотивите са, че работата им като градоначалници отнема твърде много време и енергия и не могат да съвместяват това с партийните ангажименти. „Да не прочета заглавия  като: „Свалихме доверието си!.Не, ние си ги обичаме и уважаваме, но се е налагало Митко Николов от Бургас да го пращам във Видин да върши партийни дела“, заяви Бойко Борисов и продължи:

„Аз като кмет знам какво е да имаш партийни ангажименти“.

От тримата зам.- председатели. На предишното освободихме Цветанов. Изобщо не е такава хипотезата с кметове на София и Бургас. За времето, за което те управляват тези градове те направиха в пъти. Направиха толкова много, че няма да ми стигне времето да изброя всичко. Предстоят ни два много тежки месеца срещу много пари, които са изправени срещу нас. Парите на олигархията. Каква ми е логиката. Направих недопустими грешки, които се отчитат като успехи от европартньорите ни", заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по повод освобождаването от зам.- председатели на ГЕРБ кметът на София Йорданка Фандъкова и кметът на Бургас Димитър Николов.

Борисов подчерта, че това го прави,  за да може двамата да се отдадат на партийната работа. "Тези 3 години искам да работят повече за градовете си, да помагат на партийците", заяви той.

Останалите, които бяха освободени са вече спряганите имена на  Красимир Велчев, Пламен Нунев и Менда Стоянова. За тях лидерът Бойко Борисов също каза добри думи.

Новите заместници на партията са Томислав Дончев и Даниел Митов.


Анкета

Притеснявате ли се от нова Ковид-вълна


Резултати

Мнения

Бургас Мнения
Поздрав към медицинските сестри отправиха от УМБАЛ - Бургас
  12.05.2021 17:44      

Поздравителен адрес до професионалистите по здравни грижи в УМБАЛ – Бургас по случай Светов