Събота, 31 Юли 2021
    
Бургас

Студенти почистиха кея до Бургаския фар

  30.04.2021 15:23  
Студенти почистиха кея до Бургаския  фар

Студенти по педагогика почистиха кея до Фара в Бургас. Събитието е част от Ден на отворени врати на яхтклуб „Черноморец“ - Бургас
В Яхтклуб „Черноморец Бургас“ днес е Ден на отворените врати.  Сред гостите бяха и  студенти по педагогика от университет „Проф. д-р Асен Златаров”, които по собствена инициатива почистиха зоната около морския фар в града.
 Днес, на Разпети петък, от 10 до 17 часа ветрохдците от Яхтклуб „Черноморец Бургас“ организират за гражданите и гостите на града морски празник, който включва: запознаване отблизо с яхтите, ветроходна демонстрация в морето, кафе в клуба сред купите и медалите, завоювани на престижни международни регати, представяне на възможностите, които предлага детската ветроходна школа, настроение и приятни емоции за малки и големи на Морска гара в зоната около Фара край вълните и мачтите.
Освен, че ще почистят около емблематичния Бургаски фар, студентите по педагогика от университет „Проф. д-р Асен Златаров” ще научат какви са възможностите да помагат като спортни доброволци при провеждането на състезания и други събития на Яхтклуб „Черноморец Бургас”. Участието им в деня на отворени врати е тяхно практическо обучение по инициативата „Бъди добротворец”. На брега на морето бъдещите педагози сами ще усетят каква е идеята на доброволчеството и какво е чувството да даряваш труда си, за да направиш нещо полезно за околната среда и за спорта.

 

 


Анкета

Кой текст на песен от "Бургас и морето" подкрепяте?


Резултати

Мнения

Мнения
Инициатива \
  30.04.2021 17:14      

Ако предстои битка за Черно море, България къде стои? Хората, които живеят ок