Вторник, 27 Юли 2021
    
Спорт

Цанко Цанков за плуването в Индийския океан: Много съм щастлив и развълнуван да посрещна това предизвикателство!

  28.04.2021 11:49  
Цанко Цанков за плуването в Индийския океан: Много съм щастлив и развълнуван да посрещна това предизвикателство!

Председателя на КПС “Победа” – Цанко Цанков ще бъде първият човек преплувал разстоянието между островите Mahè и La Digue. Те се намират на Сейшелските острови, които са известни с красивите си води, съобщават от сайта на клуба.

Цанко Цанков ще влезе в историята, като предприеме най-дългото индивидуално предизвикателство за плуване в открити води в Индийския океан. Той ще плува 12 часа без да спре и ще измине разстоянието от 51 км в океана.

Ето какво каза председателя на клуба относно препуването:

“Много съм щастлив и развълнуван да посрещна това предизвикателство! Имам самочувствието, амбицията, физическата подготовка и подкрепата на Община Бургас и кмета Димитър Николов , и всички хора, които вярват в „невъзможните“ предизвикателства! Благодаря на всички прекрасни хора, интитуции и организации, които се обединиха около това невероятно предизвикателство! Силен съм, защото знам, че мога и защото имам подкрепата на всички вас! Нека заедно направим невъзможното- възможно!”


Анкета

Кой текст на песен от "Бургас и морето" подкрепяте?


Резултати

Мнения

Бургас Мнения
Невена Басарова-Дичева, Първа Детска академия за добри обноски: Не бива да забравяме, че животът не е само виртуален, но реален
  24.04.2021 15:18      

Дона МИТЕВА Невена Басарова-Дичева е основател и управител на Първа Детска ак