Събота, 25 Дек 2021
    
Бургас Култура

Васил Булянски, продуцент на „Съни Бийч“: Три месеца Бургас ще е на телевизионния екран

  25.04.2021 19:19  
Васил Булянски, продуцент на „Съни Бийч“: Три месеца Бургас ще е на телевизионния екран

Георги РУСИНОВ

 

Три месеца Бургас ще е на телевизионния екран. Това заяви пред репортер на „Черноморски фар“ продуцентът на хитовия сериал „Съни Бийч“ Васил Булянски. Потърсихме го във връзка с проектите, които кандидатстват за финансиране от Община Бургас. „Съни Бийч“ е сред седемте продукции.

„Ние и миналата година бяхме одобрени за финансиране. Надяваме се отново да получим и тази година“, каза продуцентът.

Булянски и екипът му смятат, че Бургас и регионът са интересни не само от туристическа гледна точка, но и от чисто човешка.

„Много съдби са се решили тук и много хора имат спомени, били те добри или лоши, които са останали в душите им. Затова си мисля, че Бургас не е просто някаква дестинация, а е съдба. Случват се всякакви работи тук и това място е уникално“, поясни той.

Продуцентът на „Съни Бийч“ обеща, че във втория сезон Бургас и забележителностите му ще бъдат показани по възможно най-добрия и интересен начин.

„Най-култовите места ще са на преден план, за да може човек винаги да разбере, че това е този град и да изплуват лични спомени за различни преживени ситуации. Говорим за Моста, Морската градина, Морска гара и други емблематични места като централните улици „Богориди“ и „Александровска“. Имаме ситуации, които ще бъдат в самия Бургас и са интересни. По-голямата част ще бъдат преходни кадри и ще пренасяме зрителя да разбира, че ситуацията, действията и сюжетната линия са на територията на Бургас. Сериалът ще се излъчва около 3 месеца в ефир, което означава, че три месеца ще виждаме най-доброто от Бургас и Южното Черноморие“, посочи още Булянски.


Анкета

Справяте ли се с поскъпването на стоки и услуги?


Резултати

Мнения

Мнения Общество
ГОВОРЯТ ЕКСПЕРТИТЕ: Доц. Кунчев с прогноза идва ли най-после краят на пандемията
  26.09.2021 12:14      

Намираме се в плато, макар да има леко повишаване на броя новозаразени. Надеждите са ни, че може