Сряда, 12 Май 2021
    
Несебър

Закрита спирка в Кошарица ще се превърне в компютърен клуб

  23.04.2021 14:49  
Закрита спирка в Кошарица ще се превърне в компютърен клуб

Кметът на Община Несебър Николай Димитров и кметът на Кошарица Валентин Станков направиха обиколка на селото, за да набележат нуждаещите се от ремонт зони от  уличната инфраструктура и сградите- общинска собственост, съобщават от общинската администрация.

Димитров бе придружен от и инж. Динко Войнов - началник на отдел „Инвестиционно планиране, строителство и режими по организация на движението“, които набеляза основните мерки по ежегодните ремонтни дейности в населеното място.

Внимание беше обърнато на  закритата спирка на градския транспорт в Кошарица, чиято сграда е обект на чести вандалски прояви. Поради тази причина се обмисля нейното  преобразуване в компютърна зала и прехвърлянето й към училището. Обсъдено беше  и състоянието  на централните и периферни улици в селището. Кметът на Кошарица направи предложения за ремонт на някои важни според него участъци от пътната инфраструктура.

Община Несебър извършва регулярна поддръжка на сградната си  и инфраструктурна собственост по населените места, като необходимите за това средства  са залегнали в строителната програма на общината. Планови ежегодни ремонти се извършват във всички селища без изключение.

 


Анкета

Какво е политическото бъдеще на България


Резултати

Мнения

Избори 2021 Мнения
Любен Дилов за 45-тото НС: Не мислех, че е възможно да има по-голям резил от националния по футбол
  09.05.2021 16:22      

“Всяко едно изказване от политическите противници налива сила на ГЕРБ, това сме го виждали