Сряда, 12 Май 2021
    
Бургас Култура

Прожекции на „Голата истина за група „Жигули“ ще има и през май в НХК

  21.04.2021 18:16  
Прожекции на „Голата истина за група „Жигули“ ще има и през май в НХК

Билети за нови прожекции на интригуващия филм на Виктор Божинов „Голата истина за група „Жигули“, който продължава да отбелязва рекорди в родното кино, са пуснати вече в продажба.

Бургазлии могат да гледат филма в Културен дом НХК на 27 април от 18.30 часа, на 12 май от 18.30 часа, на 15 май от 16.00 часа и на 19 май от 18.30 часа.

„Голата истина група „Жигули“  беше показан в Бургас на 12 април преди голямата си премиера в зала 1 на НДК в София. Според първите резултати от бокс офиса - филмът е номер 1 в България в момента.

Част от кадрите в лентата са снимани на емблематични места в Бургас. Стотици бургазлии участваха и като статисти по време на големия морски фестивал – Spice music festival.

Филмът бе подкрепен финансово от Община Бургас.

„В голата истина за група „Жигули“ участват актьорите Михаил Билалов (Фори), Филип Аврамов (Васо), Димитър Рачков (Киша), Герасим Георгиев - Геро (Пухи), Лилия Маравиля (Дарин Дардо), Ирини Жамбонас (Соня), Август Попов (Боби Чаев), Параскева Джукелова (Марина), Илияна Лазарова (Анна) и Климентина Фърцова (Лиза).

Ударен диалог, комични обрати и силна актьорска игра изпращат зрителите в историята на бившите музиканти, които се разделят преди повече от 30 години. Изглежда че няма нищо, което да ги събере отново, но един прекрасен ден, почти насила, те са принудени да застанат отново рамо до рамо. Двигател на тежката мисия е бившият лидер на групата (Михаил Билалов), който спешно търси пари, за да изпрати дъщеря си (Климентина Фърцова) в музикална академия в Лондон.

Творческите вражди и недоизказаните чувства в бившата банда трябва да останат в миналото, само че с всеки изминал ден мисията изглежда все по-невъзможна.

Билети се продават в Билетен център “Часовника“.


Анкета

Какво е политическото бъдеще на България


Резултати

Мнения

Избори 2021 Мнения
Любен Дилов за 45-тото НС: Не мислех, че е възможно да има по-голям резил от националния по футбол
  09.05.2021 16:22      

“Всяко едно изказване от политическите противници налива сила на ГЕРБ, това сме го виждали