Четвъртък, 22 Юли 2021
    
Мнения

Борисов: Няма да се кандидатирам за президент

  21.04.2021 16:51  
Борисов: Няма да се кандидатирам за президент

Ако оставят Радев да се бие на политическата сцена вместо тях, сме готови да сме категорични опоненти", коментира още той

„Не, няма да се кандидатирам за президент! Ако оставят Радев да се бие на политическата сцена вместо тях, сме готови да сме категорични опоненти и на този кабинет на задкулисието, и да се срещнем на нови избори, когато и да са те!”. Това обяви премиерът в оставка Бойко Борисов. Той беше изписан от болницата тази сутрин. 

„Ако партиите, които днес демонстрират огромно мнозинство в парламента, не направят правителство, а вкупом изтичат при президента Радев, за да им направи служебен кабинет, това ще бъде проява на безотговорност и страх”, посочи още той.

Борисов обяви преговорните екипи, които ще отидат при „Демократична България” и „Има такъв народ”

„Задкулисните договорки вече прозират зад необяснимите монолитни гласувания в парламента. Омразата, която днес ги обединява, обаче върши работа за кратко. След това е необходимо да покажат своя капацитет. Ние, за разлика от хората на задкулисието, ще проведем официални разговори за подкрепа на предложеното от нас правителство. Преговорният ни екип ще действа конструктивно, защото успехът на изборите и огромното доверие, което ни беше гласувано на вота, ни задължава да бъдем максимално отговорни към държавата”, допълни Борисов.


Анкета

Кой текст на песен от "Бургас и морето" подкрепяте?


Резултати

Мнения

Култура Мнения
 Жаклин Нейчева, директор на АЕГ „Гео Милев“: Посрещаме юбилея си с химн и филм
  23.04.2021 15:27      

Въвеждаме нова СТЕМ паралелка с профил „Природни науки“ и паралелка с професи