Неделя, 26 Дек 2021
    
Бургас Мнения

Инж. Петър Кънев: Ситуацията е „орел, рак и щука“

  09.04.2021 10:54  
Инж. Петър Кънев: Ситуацията е „орел, рак и щука“

Дона МИТЕВА

По-скоро скептичен, отколкото оптимист на този етап е водачът на листата на „БСП за България“ инж. Петър Кънев по отношение на  съставянето на правителство.

„Към този момент  по-скоро всичко клони към предсрочни избори, отколкото към съставяне на правителство, макар това да не е добро решение. Икономиката страда, провеждането на нови избори е финансово бреме, народът е уморен, така че и електоратът страда…, но нещата в момента са: „Орел, рак и щука“. Казвам го наистина със съжаление. Иска ми се наистина да не се окажа прав“, коментира първият в листата на червените, допълвайки, че все още разчита на мъдростта на партиите. Категоричен е, че нови избори веднага не е разумно решение.

Що се касае за резултата на БСП в Бургас и региона, Петър Кънев не скрива задоволството си от трите мандата, изтъквайки, че в столицата има още два района, които да се похвалят с такъв резултат. Освен това Бургаската структура е единствената извън столицата, която взема три мандата.

„Освен това двамата колеги са доказали се професионалисти. Тодор Байчев има опита на предходния парламент, а проф. Юлия Йоргова е отличен специалист, добре приет от хората. И двамата са много диалогични и балансирани личности“, похвали колегите си инж. Кънев

Както винаги, позитивно настроен, водачът на листата на „БСП за България“ в Бургас подчерта: „Много разчитам, че Бургас ще има едно сериозно лоби в 45-ото Народно събрание и всички 14 депутати ще работим заедно за благото на областта“, припомняйки, че това е негово верую. „Винаги съм работил за това и съм казвал, че интересите на региона и града да са над партийните пристрастия“, заключи инж. Кънев.


Анкета

Справяте ли се с поскъпването на стоки и услуги?


Резултати

Мнения

Мнения Общество
ГОВОРЯТ ЕКСПЕРТИТЕ: Доц. Кунчев с прогноза идва ли най-после краят на пандемията
  26.09.2021 12:14      

Намираме се в плато, макар да има леко повишаване на броя новозаразени. Надеждите са ни, че може