Петък, 18 Юни 2021
    
Крими Руен

Притеснения около предстояща сватба измъчвали самоубилия се Мюрен от село Трънак

  20.03.2021 15:03  
Притеснения около предстояща сватба измъчвали самоубилия се Мюрен от село Трънак

Михаил КОЛЕВ

 

Жестоко самоубийство продължава да е най-коментираната тема в руенското село Трънак. Уважаваният и обичан от всички в селото музикант Мюрен Халил реши да сложи край на живота си по брутален начин. Той бе намерен от съпругата си мъртъв в къщата им със забит нож в устата. Във фаталния 12 март двамата трябвало да отидат заедно на работа в училището в Трънак, но Халил казал на жена си, че ще тръгне по-късно. След като се забавил и не се появил на работното си място, неговата съпруга започнала да звъни по телефона му, но не успявала да се свърже с него. Накрая тя решава да провери на място какво се случва с Мюрен и се натъкнала на неприятната гледка.

От полицията в Бургас са категорични, че мъжът се е самоубил и липсват всякакви следи за умишлено или непредумишлено убийство, по тялото на загиналия нямало следи от насилие. Разследващите са озадачени от самия начин, по който музикантът се е избавил от мъките. Досега те не са имали такъв случай – самоубиец да си забие нож в устата.

Вестник „Черноморски фар“ научи, че най-вероятната причина за крайното решение на 50-годишния мъж е, че той е закъснявал с организацията на сватбата на сина си. Тя трябвало да се състои през април, но в последните дни на живота си Мюрен бил доста притеснен, защото времето напредвало, а го чакало много работа и не бил сигурен дали ще се справи навреме. Местните жители са озадачени от случилото се, тъй като Халил е свирил на не една или две сватби и много добре знаел как протича организирането на подобно мероприятие. Въпреки трагичния инцидент, сватбено тържество ще има, като е предвидено то да бъде през септември.


Анкета

Ще гласувате ли на изборите посред лято (11 юли)?


Резултати

Мнения

Мнения
Жените в политиката: Проф. Юлия Йоргова-Интелигентните хора могат да работят успешно в екип без да се делят по пол
  14.03.2021 14:01      

Проф. Юлия Йоргова-Форд е три мандата общински съветник преди години, сега  тя с