Събота, 12 Юни 2021
    
Спорт

„Нефтохимик 2010“ излиза днес срещу „Левски“ без двама основни играчи

  10.03.2021 16:36  
„Нефтохимик 2010“ излиза днес срещу „Левски“ без двама основни играчи

Михаил КОЛЕВ

 

Двама основни играчи на волейболния „Нефтохимик 2010“ ще пропуснат днешното гостуване на „Левски“. Двубоят от 13-ия кръг на Първата осмица в Суперлигата при мъжете е от 18:30 часа и ще бъде предаван по телевизията.

За бургазлии извън линия ще са Георги Братоев, изтърпяващ наказание от три мача и Николай Николов, който вчера е получил контузия в кръста по време на тренировка.

„Чака ни тежко гостуване, но се надявам, че ще победим, въпреки липсата на основни играчи“, заяви треньорът на „Нефтохимик 2010“ Николай Желязков.

Във временното класиране бургаският клуб се намират на трета позиция, докато тимът на „Левски“ е втори.

Срещата между двата тима е от предпоследния кръг на редовния сезон. В петък за „Нефтохимик 2010“ предстои домакинство на „Добруджа“ (Добрич), с което приключва първенството, а след това започват плейофите.

„Заради пандемичната обстановка този сезон беше меко казано много странен. Надявам се, че във финалната фаза на шампионата ще играем още по-добре. Нещата при нас вече започнаха да се получават, след като целият ни отбор бе повален от COVID-19 и ни бе нужно време да влезем в ритъм. Има моменти, в които човек е безсилен и не може да направи нищо. Разочароващо е, че вирусът ни удари толкова лошо, но продължаваме да сме оптимисти. Имаме класата да спечелим и титлата, и Купата“, каза още Желязков.


Анкета

Ще гласувате ли на изборите посред лято (11 юли)?


Резултати

Мнения

Мнения
Жените в политиката:Проф. Севдалина Турманова: „Лабораториите” на политиката и на науката работят по сходни правила
  12.03.2021 17:28      

В съвременния свят разделението между мъжки и женски професии все повече се размива,