Вторник, 08 Юни 2021
    
Крими

Любовна афера в Инстаграм - причина за бягството на 16-годишната Фатме

  09.03.2021 13:36  
Любовна афера в Инстаграм - причина за бягството на 16-годишната Фатме

Михаил КОЛЕВ

 

Фатме Алиосман е споделила още преди месеци на свои близки, че има намерение да избяга с приятеля си, научи вестник „Черноморски фар“. На 6 март 16-годишната девойка напусна родната си къща в поморийското село Дъбник и два дни бе в неизвестност. Ученичката беше обявена от полицията за издирване, но в последствие открита в София. Там тя е била с приятеля си, момче на име Севгин Халил от руенското село Рожден.

В телефонен разговор с кмета на Дъбник – Мустафа Юсеин и родителите си Фатме е казала, че днес ще се прибере у дома. Преди това момичето категорично е отказвало да стори това, разбра още медията ни. По телефона тя не е разкрила причините за бягството си, каза кметът на поморийското село.

Близки на Фатме Алиосман твърдят, че в основата на това нейно действие стои любовната й връзка със Севгин.

Семейството и приятелите й били против тяхната любов, защото момчето е с 10 години по-голямо от нея, а освен това Севгин не се ползвал с добро име. За него се коментирало, че употребявал и продавал наркотици.

Двамата се запознават преди няколко месеца в Инстаграм и оттогава пламва любовта помежду им. Хора, които познават Фатме, споделиха, че тя била сериозно хлътнала по приятеля си, който също имал сериозни намерения към нея и искали да вдигнат сватба. Това обаче не се понравило на близките на девойката.

„Казвали сме й да го обича, но в никакъв случай да не бяга с него, нито пък да се женят и да му роди деца. Много е малка за подобни неща. Радваме се, че я откриха и че е добре. Надяваме се, че днес наистина ще се прибере в Дъбник“, добавиха още познати на момичето.

Някои от тях не изключват и бягството да е станало против нейната воля, а зад него изцяло да стои приятелят й.

До момента 16-годишната Фатме никога не е имала подобни прояви. Кметът и близките й я описват като добро момиче, което не излиза много навън и е от хубаво и уважавано в село Дъбник семейство.


Анкета

Ще гласувате ли на изборите посред лято (11 юли)?


Резултати

Мнения

Мнения
 Ламбро Попов: Завеждането на дела за липса на технически паспорт ще създаде опасен прецедент
  09.03.2021 10:38      

  Ламбро Попов е секретар на Асоциацията на дружествата, управляващи етажна