Петък, 23 Апр 2021
    
Бургас

Пресаташето на НАП пребори Ковид-а, благодари на лекари и сестри

  16.02.2021 15:40  
Пресаташето на НАП пребори Ковид-а, благодари на лекари и сестри

 „Обръщам се с огромна благодарност и уважение към всички Вас – лекари, медицински сестри и санитари от Отделението за долекуване с инфекциозен сектор при УМБАЛ Бургас.

Дано, въпреки огромната Ви заетост и натовареност, тези думи достигнат до Вас.

Няма да престана да разказвам за проявеното внимание, за отношението, решителността, с която действате, професионализма и високата отговорност, която изисква всяка една Ваша преценка!“ Това написа Христо Узунов, пресаташе на Националната агенция по приходите в Бургас. Той изразява своята и на семейството си  благодарност. Узунов е  лекуван в отделението в периода 27 януари – 8 февруари. Подчертавайки, че със сигурност за екипа  той е поредният, изписан в добро здраве и преминал през нелекото изпитание Ковид, пациент.

„Благодарение на Вашите грижи, 13-те дни и нощи в болничната стая се оказаха с щастлив за мен финал. Възстановявам се бързо и се чувствам добре!

Знаменитият лекар, психиатър, писател и вдъхновител Виктор Франкъл определя така разликата между психиатрията и медицината: психиатрията лекува, а медицината спасява. Да, Вие спасявате, в буквалния смисъл!

Бъдете здрави, пазете добротата, търпението и мъдростта, която всекидневно проявявате!“, завършва писмото си гласът на данъчните.