Петък, 26 Фев 2021
    
Бургас Любопитно

Калин Вельов си тръгна с вафла от Бургас

  16.02.2021 15:10  
Калин Вельов си тръгна с вафла от Бургас

Народният представител от ГЕРБ Калин Вельов, който вчера бе на визита в Бургас да се срещне с културни дейци, днес си тръгна от морския град. По време на срещите му с културни дейци той бе съпровождан от актьора  и общински съветник от ГЕРБ Тони Минасян. Оказа се, че благодарение на последния Вельов си е тръгнал с вафла.

„Имах супер интересни срещи. Благодаря и на Александър Текелиев за ползотворния разговор с екипа му в операта. Нямам думи да опиша това, което се случва с регионалната библиотека в Бургас! Това е осъществена мечта на всички работещи в този ресор. Да имат специално построена сграда за тях...нова, модерна, с всичко необходимо за работата им! (включително жива стена от специални растения да поглъщат влагата) Уникална сграда, наистина. Браво на кмета Димитър Николов!“, написа Вельов в профила си.

Той е присъствал и на среща с ансамбъл Странджа, по време на тяхна репетиция, среща в Етнографския музей, с духовия оркестър, с читалищата и Драматичен театър „Адриана Будевска“.

„В късните часове си говорихме със свободния сектор при Маруся Русева в Независим театър“, пояснява депутатът.


Анкета

Ще отидете ли да гласувате по време на пандемия?


Резултати

Мнения

Бургас Мнения
Проф. Севдалина Турманова - председател на Общински съвет-Бургас:   Очаква ни дълга сесия, вярвам, че ще приключим с приет бюджет
  22.02.2021 15:16      

Не заглушавам никого, проблемът идва от скоростта на интернета на даден съветник