Петък, 26 Фев 2021
    
Созопол

Почина бивш кмет на Созопол

  29.01.2021 11:09  
Почина бивш кмет на Созопол

Созопол изгуби един достоен и уважаван човек, който бе посветил живота си на своя любим град и до последно живееше и се вълнуваше от неговите успехи и проблеми. Това съобщи в социалоната мрежа председателят на Общински съвет-Созопол Георги Пинелов по повод кончината на Никола Калоянов, управлявал морския град в периода 1974-1979.
"Никола Калоянов ще ни липсва. Дълбоко скърбим за неговата кончина, която ще остави празнота не само в сърцата на близките му, но и на всеки, който го познаваше.
Ще го запомним като човек с добро сърце и достойни мисли. Кметът, който постави жалоните за развитието на града ни и по които все още вървим, следвайки неговите напътствия. Той бе с горещо и неподправено гражданско самосъзнание и добронамерен коректив, чието най- голямо желание бе да види Созопол в целия му блясък. И никога няма да забравим неговите заслуги за развитието и просперитета на Созопол.
Изказвам искрени съболезнования на близките му и на всички, които скърбят за него!
Поклон пред паметта му", написа още Пинелов.


Анкета

Ще отидете ли да гласувате по време на пандемия?


Резултати

Мнения

Бургас Мнения
Проф. Севдалина Турманова - председател на Общински съвет-Бургас:   Очаква ни дълга сесия, вярвам, че ще приключим с приет бюджет
  22.02.2021 15:16      

Не заглушавам никого, проблемът идва от скоростта на интернета на даден съветник