Събота, 27 Фев 2021
    
Бургас

Създават лаборатории за PCR и бързи тестове на бургаското летище /ОБНОВЕНА/

  15.01.2021 12:34  
Създават лаборатории за PCR и бързи тестове на бургаското летище /ОБНОВЕНА/

Дона МИТЕВА

 

Лаборатории за PCR и бързи тестове ще бъдат изградени на бургаското летище .Това обаяви изпълнителният директор на летище "Бургас" Георги Чепилски по време на посещението на министъра на туризма Марияна Николова. Чепилски гарантира, че на летището се спазват всички противоепидемични мерки и припомни, че дезинфекцията там се извършва с високотехнологичен нанопрепарат. Има осигурени и супервайзори, които да следят за отстояние между пътницитеи и спазването на всички останали мерки. Заедно с министър Николова летище "посетиха" и областният управител на Бургас Вълчо Чолаков, както и кметът на морския град Димитър Николов.

Министър Николова инспектира летището в Бургас, като лично се увери в спазването на всички противоепидемични мерки. На място тя установи, че са въведени всички утвърдени норми за работа, които гарантират сигурността и безопасността  на всички пристигащи и заминаващи. Впечатлена съм от всички мерки, които сте въвели. Това ще допринесе за насърчаване на пътникопотока към Бургас, който е приоритетна дестинация, заключи вицепремиерът. Трябва да даваме гаранция на пътниците, че мерките, взети от българското правителство, се спазват безусловно.

 


Анкета

Ще отидете ли да гласувате по време на пандемия?


Резултати

Мнения

Бургас Мнения
Проф. Севдалина Турманова - председател на Общински съвет-Бургас:   Очаква ни дълга сесия, вярвам, че ще приключим с приет бюджет
  22.02.2021 15:16      

Не заглушавам никого, проблемът идва от скоростта на интернета на даден съветник