Вторник, 30 Мар 2021
    
Крими Несебър Сунгурларе

Горяха къщи в Несебърско и Сунгурларско, възрастен мъж се задуши

  28.12.2020 10:54  
Горяха къщи в Несебърско и Сунгурларско, възрастен мъж се задуши

Частна къща изгоря по време на пожар в несебърското село Кошарица, съобщават от ОДМВР-Бургас. Пожарът лумнал от печка за дърва в дома на 60-годишен жител на селото, той се намира на улица „Първи май“№9-А.

От пожара изгоряла цялата къща, както и съхранявано в нея имущество. От инцидента пострадал 60 годишния мъж, който с изгаряне по тялото, е настанен за лечение в УМБАЛ - Бургас, без опасност за живота. Огънят е потушен от два противопожарни екипа.

В същото време  по време на друг подобен случай почина възрастен мъж. Той е жител на сунгурларското село Босилково и е бил трудно подвижен. Сигналът за инцидента подала сестра му, след като със свои съселяни видели дим от къщата, започнали да гасят пожара.

При потушаването му констатирали, че изгоряло леглото с дюшека и одеялото, на което лежал 72 годишния мъж. От инцидента същият починал, като тялото му било силно обгоряло. При извършения оглед в близост до леглото са открити пепелник и кибрит. Трупът на мъжа е откаран за аутопсия в отделение «Съдебна медицина» към УМБАЛ - Бургас. По случая е образувано досъдебно производство.


Анкета

Притеснявате ли се от нов пик на COVID-19?


Резултати

Мнения

Мнения Созопол
Отец Димитър от храм „Св. Георги Победоносец“ в Созопол: С надежда и упование да помогнем да се пребори нацията
  27.12.2020 13:40      

Включиха специални молитви в богослуженията срещу COVID пандемията