Сряда, 24 Фев 2021
    
Бизнес Бургас

Пълна дезинфекция на сградите на НАП

  25.11.2020 13:01  
Пълна дезинфекция на сградите на НАП

От териториалната дирекция на Националната агенция за приходите в Бургас съобщават, че на 27 ноември, петък, салонът за обслужване на клиенти на ул. „Александровска” 26 в град Бургас ще работи до 16.00 часа, а не както обикновено до 17.30. Причината е планово извършване на пълна дезинфекция на сградата, като част от въведените допълнителни мерки за предпазване на клиенти и служители от разпространение на вируса COVID-19.

Същевременно от приходното ведомство в морския град призовават клиентите си да отложат посещенията си в офисите на НАП за времето на  извънредната епидемична обстановка, като дотогава използват електронните услуги, достъпни на https://inetdec.nra.bg/  с персонален идентификационен код или електронен подпис.  Всеки, който има неотложна причина за посещение на салона за обслужване на НАП Бургас, следва да се съобразява с въведения контролиран пропускателен режим и да  спазва необходимата физическа дистанция. Обслужването се извършва при строго спазване на действащи допълнителни мерки за защита и постоянна дезинфекция на помещенията.

От НАП Бургас напомнят, че персоналният идентификационен код  (ПИК) е безплатен, безсрочен и се издава във всеки офис на Националната агенция за приходите. ПИК може да бъде заявен с обаждане на информационния телефон на приходната агенция: 0700 18 700, на имейл:[email protected], по пощата, както и през системата за сигурно електронно връчване (https://edelivery.egov.bg/), поддържана от Държавна агенция „Електронно управление“.

От началото на годината в НАП Бургас са издадени повече от 15 000 пика, непрекъснато се увеличава и броят на желаещите да се възползват от удобствата, които той предлага при дистанционното получаване на услуги от приходната агенция.

 


Анкета

Ще отидете ли да гласувате по време на пандемия?


Резултати

Мнения

Мнения
Валери Симеонов: Парковете са огнища на коронавирус
  25.11.2020 16:20      

Лидерът на НФСБ и заместник-председател на Народното събрание Валери Симеонов коментира по време