Сряда, 24 Фев 2021
    
Поморие

Поморийски ресторантьори осигуряват топъл обяд за лекарите

  23.11.2020 15:25  
Поморийски ресторантьори осигуряват топъл обяд за лекарите

Едно от имената на ресторантьорския бизнес в Поморие – Георги Тръпков излезе с призив в социалната мрежа: „Приятели и колеги от Поморие и региона, призовавам Ви от името на местното сдружение Хотели и Ресторанти Поморие, който има възможност да помогне за "Топъл и вкусен обяд"  на медиците в града ни работещи в Ковид отделението на нашата болница.

Въпреки  че сме едни от най засегнатите като бранш,  колегите от БХРА Велико Търново стартираха успешно подобна инициатива.  Само  заедно и ако си помагаме ще успеем да преодолеем тежката ситуация”. В обръщението на Тръпков се казва още, че вече е направен контакт с д-р Караилиева от Болницата  в Поморие и от днес добрата инициатива стартира.

„Който от Вас  има желание и възможност - да ме потърси на лични (във Facebook или във VIBER ), за да бъде включен в график. Сега е момента, колеги,  да покажем солидарност с медицинските служители. Колкото по леко и по бързо мине тази криза, толкова светът, а и  нашия сектор в него, ще се върне към нормалното. Отправям апела си не само към членовете на Сдружението, а към всички колеги, които работят в нашия град и не са им чужди подобни инициативи, имат възможност и желание! Бъдете здрави и добри!”, призова помориецът с голямо сърце.

В инициативата освен Bar&Grill Saint George, желание да се включат в инициативата са изявили  " Пенелопа палас " и Grand hotel Pomorie .


Анкета

Ще отидете ли да гласувате по време на пандемия?


Резултати

Мнения

Мнения
Валери Симеонов: Парковете са огнища на коронавирус
  25.11.2020 16:20      

Лидерът на НФСБ и заместник-председател на Народното събрание Валери Симеонов коментира по време