Събота, 06 Фев 2021
    
Крими

Арестуваха дилъри и надрусани шофьори в Бургаско

  07.11.2020 15:57  
Арестуваха дилъри и надрусани шофьори в Бургаско

В резултат на проведена едноседмична специализирана полицейска операция от служители на ОДМВР – Бургас и Районните управления в областта за притежание и разпространение на наркотици в районите около учебните заведения, са задържани 3 души. Иззети са множество различни по вид и грамаж наркотични вещества. Образувани са – 6 бързи производства и 4 преписки. Сред най-характерните случаи са:

- задържането на 37-годишен криминално проявен мъж от бургаския квартал "Сарафово", спрян за проверка в комплекс "Меден Рудник" до блок 131, докато шофирал лек автомобил "Тойота Карина". След тестване на бургазлията за употреба на алкохол и наркотични вещества, като тестът за наркотици бил положителен за употреба на амфетамин и метамфетамин. При извършената проверка е открит плик с бяло кристалообразно вещество /метамфетамин/

- задържането на 20-годишен мъж от руенското село Ръжица, управляващ лек автомобил "БМВ 530 Д", след употреба  наркотични вещества / метамфетамин и амфетамин/. С автомобила се превозвали още двама мъже (на 22 години от айтоското село Черна могила и 19-годишен мъж от руенското село Ръжица). В 19-годишния са открити три свивки с бяло кристалообразно вещество / метамфетамин/ и същият, заедно с водача на автомобила, са задържани за срок до 24 часа. След освобождаването му от ареста, 19-годишният младеж отишъл да прибере автомобила, от мястото, където той бил спрян след стартиралата полицейска проверка. Служителите на реда обаче го тествали за употреба на наркотични вещества, като той отчел положителна употреба на метамфетамин и амфетамин. Мадежът отказал да даде кръвна проба за химичен анализ, като отново е задържан за срок до 24 часа.


Анкета

Ще отидете ли да гласувате по време на пандемия?


Резултати

Мнения

Култура Мнения
Ники Илиев - актьор, режисьор:Отдавна не съм играл в театъра
  04.11.2020 16:25      

Ники Илиев е роден на 10 октомври 1981 година в София. Зодия „Везни”. Син