Сряда, 21 Oct 2020
    
Бизнес Култура

Стартира четвъртото издание на „Морето и децата“

  16.10.2020 16:42  
Стартира четвъртото издание на „Морето и децата“

Стартира четвърто издание на „Морето и децата”, с което отбелязваме Международния ден на Черно море -31 октомври, съобщават от читалище „Изгрев -1909г.“

"Картичка от морето” е съвместен проект с регионалните библиотеки в страната, цели да провокира мисълта на децата за бъдещето на уникалната екосистема Черно море и да премести върху него фокуса на общественото внимание.

Програмата включва: уъркшоп „Картичка от морето”, ателиета за рисуване, флашмоб и изложба. Предвидени са неформални дискусии в обособеното пространство на класната стая. Серия забавни видеопослания ще разменят участниците помежду си, ще покажат най-интересното и ще споделят добрия пример.

“Картичка от морето - 4” изразява и позицията на момичетата и момчетата от ОУ „Св. Кл. Охридски” Бургас, които с голямата си любов към морето станаха част от нея.

Още от самото начало имаме усещане за успешното му развитие, изпълнявайки го стъпка по стъпка и споделяйки случващото се.

Изданието през 2020 се провежда в партньорство с РБ „Гео Милев” Монтана и подкрепата на Община Бургас и ОП "Туризъм".

Финалът ще се състои на 29-ти октомври в Природонаучната експозиция на РИМ Бургас.


Анкета

Каква зима ни очаква?


Резултати

Мнения

Култура Мнения
Красимир и Мария Слабакови – художници:Фазаново е нашата носталгия
  20.10.2020 15:18      

Хлябът ни не е предназначен за препродаване, той е направен за споделяне. Това, което се споделя чрез него не е насъщният, а добротата