Сряда, 21 Oct 2020
    
Бизнес

Офертираме украинци да карат Никулден в Бургас

  16.10.2020 14:10  
 Офертираме украинци да карат Никулден в Бургас

Стартира туристическа програма за  посещение на  украински туристи в  Бургас, организирана от туроператорска фирма „ЛАНДИС“ ООД, с управител Иван Кирязов, със съдействието на Община Бургас и хотел България.

Първата група  по подготвена програма за есенно - зимния период пристига в събота. „Туристите ще останат два дни в Бургас и ще прекарат още два дни в Истанбул. Другата група е планирана за края на октомври. В същност това са групите от туристи, за които говорих когато бе последната ни среща с колегите от бранша в Бургас“, коментира управителят Иван Кирязов.

Програмата ще продължи и през октомври, ноември и декември.

„Заложили сме оферти и за посещение в Бургас за украински туристи за Никулден – празника на града и за посрещане на Нова година в Бургас“новогодишните празници. В

готовност сме да продължим програмата и след Нова Година.

Официално посрещане със съдействието на Община Бургас и на Професионален фолклорен  ансамбъл „Странджа“ ще бъде пред входа на хотел „България“ от 13.00 часа.


Анкета

Каква зима ни очаква?


Резултати

Мнения

Култура Мнения
Красимир и Мария Слабакови – художници:Фазаново е нашата носталгия
  20.10.2020 15:18      

Хлябът ни не е предназначен за препродаване, той е направен за споделяне. Това, което се споделя чрез него не е насъщният, а добротата