Събота, 30 Яну 2021
    
Спорт

Мощен спонсор ще налива пари в „Нефтохимик“

  18.09.2020 12:58  
Мощен спонсор ще налива пари в „Нефтохимик“

Михаил КОЛЕВ

 

Мощен спонсор ще налива пари във волейболния „Нефтохимик 2010“ (Бургас). Днес в зала „Младост“ бе представено официалното сътрудничество между букмейкъра за онлайн залози WINBET и бургаския клуб. Контрактът между двете страни е за срок от 3 години. Изпълнителният директор на „Нафтата“ Огнян Томов заяви, че параметрите по договора са много добри и в него са предвидени бонуси при добро представяне в шампионата и Европа.

Брандът на новия спонсор ще бъде върху всички екипи на волейболния тим, а играчи на шампионите ще участват в най-различни инициативи, организирани от WINBET.

На представянето на партньорството присъстваха кметът на община Бургас Димитър Николов, председателят на Постоянната комисия по спорт Йордан Георгиев, изпълнителният директор на „Нефтохимик“ Огнян Томов, треньорът на отбора Николай Желязков, както и Десислава Иванова, маркетинг-мениджъра  на букмейкъра.

Градоначалникът Николов заяви, че волейболът е един от големите спортни гордости на Бургас, като освен успехи на родно ниво, кметът заяви, че следващата крачка пред тима е постигане на европейски постижения.

Тази година „Нафтата“ е заедно с отборите на „Динамо“ (Москва) и австрийския „Задруга“ в квалификационната си група за Шампионска лига.

Изпълнителният директор Огнян Томов определи групата като тежка, но дори и при отпадане и съответно продължаване във втория по сила евротурнир ЦЕВ, той смята, че клубът може да направи едно достойно представяне, подобно на това преди 2 години, когато „Нефтохимик“ достигна до четвъртфинал.

От своя страна наставникът Николай Желязков бе категоричен, че той не мисли за турнира ЦЕВ, а е насочил всичките си усилия за влизане в ШЛ, като се надява бургазлии да изненадат опонентите си, вярвайки, че те могат да сторят това. Не трябва да мислим пораженчески, добави треньорът.

Томов и Желязков благодариха на новия спонсор за оказаната финансова помощ. Ръководителите на клуба са на мнение, че този сезон има всички предпоставки „Нефтохимик“ да се представи още по-успешно в България и Европа.

Причината WINBET да избере „Нафтата“ е, че тимът е най-успешният роден такъв през последните години, работи се професионално, а букмейкърът за онлайн залози отдавна е искал да подпомогне волейболен клуб, заради обичта си към този спорт, разкри маркетинг-мениджъра на фирмата Десислава Иванова.

С оповестяването на добрата новина бяха представени и новите екипи на шампионите. В ролята на „позьори“ влязоха братята Георги и Виктор Братоеви, Николай Николов и либерото Ивайло Лалов.


Анкета

Ще отидете ли да гласувате по време на пандемия?


Резултати

Мнения

Мнения
Христо Шопов, актьор: Българинът се фука с породисти кучета, както с автомобила си
  31.10.2020 17:05      

Няма по-благодарни очи от това на животно от улицата   Инте