Събота, 16 Яну 2021
    
Карнобат

С близо 200 хиляди лева благоустрояват Карнобат

  30.08.2020 10:20  
С близо 200 хиляди лева благоустрояват Карнобат

Георги РУСИНОВ

 

С близо 200 хиляди лева Карнобат ще бъде благоустроен. За целта Общината е пуснала обществена поръчка, показа репортерска проверка на „Черноморски фар“.

От документацията става ясно, че ще се търси изпълнител за извършване на строителни и монтажни работи по ремонт и изграждане на пешеходни настилки на улици, площадни, пешеходни, паркови и междублокови пространства в Карнобат.

Това е първата част от обществената поръчка, а прогнозната стойност, заложена от Общината е 166 666.67 лева, без ДДС.

В другата обособена позиция Община Карнобат търси изпълнител за благоустрояване на дворно пространство и ремонт на ограда в Комплекса за социални услуги „Ахинора“ в село Искра. Ремонтните дейности включват  демонтаж на стари бордюри и полагане на нови, настилка с вибропресовани бетонови плочи, доставка и монтаж на пергола, пейки и кошчета, както и демонтаж на ограда, изработка и монтаж на метална ограда, боядисване и други.

Прогнозната стойност, обявена от Общината за тази част от поръчката е 30 329.45 лева, без ДДС.

Крайният срок за подаване на оферти по двете позиции е 15 септември 2020-а.


Анкета

Ще отидете ли да гласувате по време на пандемия?


Резултати

Мнения

Мнения Общество
Проф. д-р Севдалина Турманова, председател на Общински съвет – Бургас и областен координатор за учене през целия живот за област Бургас:Нека всички заедно бъдем посланици на знанието
  16.10.2020 11:50      

Тя стана носител на Годишна награда “Златен ключ" за съществен принос към изпълнението на Европейската програма за учене на възрастни