Четвъртък, 01 Oct 2020
    
Бургас Общество

Почти в края на лятото правителството определи концесионери на плажове „Къмпинг Градина“, „Поморие - юг“, „Обзор - Мотела“ и „Дюни“

  12.08.2020 16:46  
Почти в края на лятото правителството определи концесионери на плажове „Къмпинг Градина“, „Поморие - юг“, „Обзор - Мотела“ и „Дюни“

„Къмпинг Южен Бряг“ ЕООД е определен за концесионер на плаж „Къмпинг Градина“, община Созопол. Концесионерът се задължава за целия срок на договора за концесия от 20 г. да предоставя цена за чадър и шезлонг до 7 лв. с ДДС.

Годишното концесионно възнаграждение за първата година от срока на концесията е в размер на 90 758,57 лв. без ДДС. Инвестициите, свързани с подобряване на достъпа до морския плаж за срока на концесията са в размер на 231 295 лв. с ДДС.

За концесионер на морски плаж „Поморие - юг“, община Поморие е определен „ИТ МАРИНА БРЯГ“ ЕООД. Цената за чадър и шезлонг за целия срок на договора е в размер до 10 лева.  Годишното концесионно възнаграждение за първата година от срока на концесията е в размер на 200 663,89 лв. без ДДС.

Предвидените инвестиции, свързани с подобряване на облика на морския плаж за срока на концесията са в размер на 206 890,80 лв. с ДДС.

И „БИЙЧ РЕВЮ“ ООД е определен за концесионер на морски плаж „Обзор - Мотела“, община Несебър. Определената цена за плажните атрибути е до десет лева с ДДС. Годишното концесионно възнаграждение за първата година от срока на концесията е в размер на 115 339,63 лв. без ДДС.

За концесионер на морски плаж „Дюни“, община Созопол, е определен „Дюни“ АД, при  същите цени на чадър и шезлонг.

Годишното концесионно възнаграждение за първата година от срока на концесията е в размер на 148 739,80 лв. без ДДС. Предложението за инвестиции, свързани с подобряване на достъпа до морския плаж е в размер на 78 722 лв. с включен ДДС.

 


Анкета

Каква зима ни очаква?


Резултати

Мнения

Култура Мнения
Доц. Георги Лозанов: Не се учим от миналото, но се отъждествяваме с него
  30.09.2020 10:26      

Журналистиката и документалистиката донякъде си приличат, документалното кино се занимава основно със собствената си завършеност, цялост, а журналистическият текст е прагматичен текст