Петък, 18 Сеп 2020
    
Несебър Спорт

Хандбалисти гостуваха на кмета на Несебър

  10.08.2020 12:23  
Хандбалисти гостуваха на кмета на Несебър

Николай Димитров, кмет на Община Несебър се срещна с ръководството на Хандбален клуб “Петър Бабев” - Несебър, представено от председателя Цветан Стойков и капитана на отбора Николай Андреев.

На срещата представителите на несебърския хандбален тим  връчиха на градоначалника купата на Б групата на Зона Тракия, спечелена от клуба за изминалия състезателен сезон и фланелката на капитана на отбора.

Клубът спечели Б групата в Зона Тракия след 4 победи, 1 равен и 1 загуба. Мъжката формация бе обявена официално за първенец, след като Българска федерация по хандбал взе решение временното класиране до онзи момента да е крайно.

На срещата несебърските хандбалисти споделиха своите планове за бъдещи участия в турнири и амбицията си да се включат в републиканската А група. Клубът продължава и участията си в профил момчета и момичета. Следващата цел е женският представителен отбор да се включи в Б групата.

През лятото предстои второто издание на турнира по плажен хандбал “Несебър Бийч Къп” и състезателите се надяват да зарадва всичките си фенове в града и региона със зрелищна игра.

ХК „Петър Бабев“ бе възстановен през 2018 година и още от началото успя да организира турнир по плажен хандбал, в който се класира на второ място. Тазгодишното издание на  “Несебър Бийч Къп” ще бъде с международно участие.

В разговора при срещата кметът изрази своята задоволство от възстановяването на клуба и пожела на състезателите здраве и много успехи.

 


Анкета

Каква зима ни очаква?


Резултати

Мнения

Мнения
Зам.-председател на Европейския парламент поздрави Корнелия Нинова за категоричната й победа
  18.09.2020 13:28      

Искам да поздравя българските социалисти, които проведоха пряк избор на председател и желая много