Вторник, 29 Сеп 2020
    
Спорт

Контузия прекрати кариерата на млад футболист от Бургас

  02.08.2020 12:24  
Контузия прекрати кариерата на млад футболист от Бургас

Михаил КОЛЕВ

 

Млад бургаски талант прекрати футболната си кариера заради хронична контузия. След поредното изваждане на рамото, 21-годишният нападател на „Черноморец“ Венцислав Славов е решил, че няма как да продължи своето развитие като футболист. Славов е юноша на „акулите“, играл е още за отборите на „Лудогорец“ и „Нефтохимик“, като от 2019 година отново стана част от „Черноморец“. Нападателят спечели симпатиите на феновете на тима заради агресивния си стил на игра и многото голове, които бележеше.

Извън игра, но само за около месец, ще бъде и друг играч на тима от Трета лига. Любомир Божинов има проблеми с ключицата, след като пострада при единоборство в контролата срещу „Загорец“ (Нова Загора). Към момента няма други футболисти на „акулите“, които да са със сериозни травми.

На проби в тима дойдоха още петима играчи – Борислав Трендафилов от София, Станислав Жеков от „Добруджа“ (Добрич), Валентин Иванов, Стоян Вергиев и Галин Генчев, които са от школата на „Берое“. Първите впечатления на треньорския щаб и ръководството на тима са добри, като след контролата с „Карнобат“, която бе снощи, ще стане ясно кой от петимата ще остане в тима.

Очаква се „Черноморец“ да се подсили и с още двама класни футболисти преди началото на шампиона в Трета югоизточна лига. В първия кръг от новия сезон бургаският отбор гостува на „Родопа“ (Смолян). Двубоят е на 9 август от 18:00 часа.


Анкета

Каква зима ни очаква?


Резултати

Мнения

Мнения
Добринка Николова: Меден рудник има всички дадености, за да бъде отделен град
  28.09.2020 16:58      

През тази година най-големият бургаски комплекс „Меден рудник” отбелязва своята с