Неделя, 31 Яну 2021
    
Любопитно

БГ-актьори се забавляват на родното море

  07.07.2020 14:18  
 БГ-актьори се забавляват на родното море

Бг-актьори популяризират красотите на родното море и амбицират нашите сънародници да почиват на него като пускат хубави снимки из социалните мрежи от различни кътчета.

Актрисата и продуцент Яна Маринова се разходи с корабче до остров Света Анастасия в Бургас и си публикува снимки и видео от морската разходка към острова на тайните.

„Великолепието на родното ни Черноморие“, написа в личния си профил в Инстаграм Маринова. Облечена в ефирна лятна рокля и с усмивка на уста, Яна сподели, че е очарована от Бургас и атракциите, които предлага градът за туристи”. Актрисата сподели и че вече си представя къде да бъде следващата й кинопремиера. Част от фотосесията й беше на покрива на Конгресния център.

 „Точно тук си представям следващата ни филмова премиера. Благодаря на достойните хора и изключителните визионери, начело с кмета Димитър Николов, които преоткриват и създават от Бургас град на мечтите“, написа Маринова и си пусна кадри от разходката си на Пристанището в морския град.

В края на седмицата тя бе отново в Бургас с Александър Сано за прожекция на филма „Диви и щастливи“, която бе на автокино на един от бургаските молове.

По същото време музикантът Калин Вельов се наслаждава на горещите летни дни на морето. Той публикува снимка от Черноморец, на която на заден план се вижда дъщеря му Карина. На момичето очевидно му е горещо, защото хапва сладолед и леко е присвило очи заради слънчевите лъчи. „Ти... Не ми давай този поглед”, шеговито бе написал Вельов.


Анкета

Ще отидете ли да гласувате по време на пандемия?


Резултати

Мнения

Мнения
Христо Шопов, актьор: Българинът се фука с породисти кучета, както с автомобила си
  31.10.2020 17:05      

Няма по-благодарни очи от това на животно от улицата   Инте