Вторник, 11 Авг 2020
    
Поморие

Борисов откри обходния път на Поморие

  05.07.2020 11:04  
Борисов откри обходния път на Поморие

Шестте километра от обхода на Поморие се пускат за сезона, за да се отпуши трафика заяви зам. министър Нанков докато, заедно с кмета на Бургас Димитър Николов пътуваха към Поморие в колата на премиера.  Ще има засилено полицейско присъствие на патрулните екипи, също бе разяснено.

В Поморие  Бойко Борисов  поздрави кметовете на крайморските градове Китен, Приморско, Царевоза направеното. „Не случайно толкова много българи има вече по морето”. Той отново похвали разширената пречиствателна станция на Китен, където бе преди това.

По обед се пуска  движението на новото четирилентово трасе около Поморие за Слънчев Бряг. Така транзитното движение се изнася извън града. Средствата за разширението са от републиканския бюджет, инвестицията е над 20 млн.лв. Направени са много селскостопански подлези за улеснение.

Премиерът поздрави служителите на МВР с празника им. Той отказа за коментира изказването на президента Радев, за това че има фирми които източват хазната.

Борисов коментира също и полярните мнения за това какви трябва да са мерките свързани с корона вируса. Ситуацията той оприлича на вица за зайчето, което един път го биели за това, че е с шапка, а следващия път- защо е без шапка.


Анкета

Трябва ли и за в бъдеще да има плажове с безплатни чадъри и шезлонги?


Резултати

Мнения

Мнения
Спахийски: Милионерите в БСП искат да отстранят Нинова
  06.08.2020 09:54      

Нито един от тези, които претендират за поста на Корнелия Нинова, няма харизмата на лидер. Така к