Четвъртък, 28 Яну 2021
    
Бизнес

Ryanair възобнови полетната си програма до Бургас

  03.07.2020 11:35  
Ryanair възобнови полетната си програма до Бургас

Нискотарифната авиокомпания Ryanair обяви, че ще възстанови 6 маршрута до Бургас, част от своето лятно разписание за тази година. В резултат на облекчените ограничения за пътуване в България, Ryanair насърчава летовниците да започнат да планират своята лятна почивка и да отпразнуват факта, че Европа успешно преодолява едни от най-предизвикателните времена. Повече информация за маршрутите, честотите и разписанието на полетите на авиокомпанията можете да намерите на www.Ryanair.com.

Европейците вече могат да се възползват от възможността да резервират изгодна почивка на добра цена и да се насладят на българското слънце, красиви плажни ивици, гостоприемство и местни деликатеси, докато българите вече могат да сбъднат мечтаната си почивка, независимо дали е „у дома“ или в чужбина.

В чест отпадането на ограниченията за пътуване, единствено през интернет страницата на Ryanair.com, авиокомпанията стартира продажба на седалки от 37.16лв. за пътувания до края на септември 2020 г., които трябва да бъдат резервирани до полунощ на 6 юли - понеделник.

Олга Паулонка от Ryanair обяви: „С удоволствие Ryanair съобщава, че ще възстанови 6 маршрута до Бургас. С нетърпение очакваме да превозим хиляди туристи в страната, които ще бъдат стимул за регионалните икономики и по този начин, хиляди работни места ще бъдат защитени“.

Улрих Хеппе, Главен изпълнителен директор на Фрапорт България сподели: "Радваме се, че Летище Бургас ще работи с авиокомпания Ryanair през този сезон. Вълнуваща е възможността да разполагаме с тези линии, които ни свързват с ключовите пазари Австрия, Полша и Словакия, не само за нас като летище, но и за цялата черноморска туристическа общност."


Анкета

Ще отидете ли да гласувате по време на пандемия?


Резултати

Мнения

Мнения Поморие
Галина Мешкова, еколог: Климатичните промени намаляват видовото разнообразие на птици
  24.10.2020 15:10      

Галина Мешкова е дългогодишен сътрудник на СНЦ „Зелени Балкани“, завършил