Сряда, 05 Авг 2020
    
Бизнес

Ryanair възобнови полетната си програма до Бургас

  03.07.2020 11:35  
Ryanair възобнови полетната си програма до Бургас

Нискотарифната авиокомпания Ryanair обяви, че ще възстанови 6 маршрута до Бургас, част от своето лятно разписание за тази година. В резултат на облекчените ограничения за пътуване в България, Ryanair насърчава летовниците да започнат да планират своята лятна почивка и да отпразнуват факта, че Европа успешно преодолява едни от най-предизвикателните времена. Повече информация за маршрутите, честотите и разписанието на полетите на авиокомпанията можете да намерите на www.Ryanair.com.

Европейците вече могат да се възползват от възможността да резервират изгодна почивка на добра цена и да се насладят на българското слънце, красиви плажни ивици, гостоприемство и местни деликатеси, докато българите вече могат да сбъднат мечтаната си почивка, независимо дали е „у дома“ или в чужбина.

В чест отпадането на ограниченията за пътуване, единствено през интернет страницата на Ryanair.com, авиокомпанията стартира продажба на седалки от 37.16лв. за пътувания до края на септември 2020 г., които трябва да бъдат резервирани до полунощ на 6 юли - понеделник.

Олга Паулонка от Ryanair обяви: „С удоволствие Ryanair съобщава, че ще възстанови 6 маршрута до Бургас. С нетърпение очакваме да превозим хиляди туристи в страната, които ще бъдат стимул за регионалните икономики и по този начин, хиляди работни места ще бъдат защитени“.

Улрих Хеппе, Главен изпълнителен директор на Фрапорт България сподели: "Радваме се, че Летище Бургас ще работи с авиокомпания Ryanair през този сезон. Вълнуваща е възможността да разполагаме с тези линии, които ни свързват с ключовите пазари Австрия, Полша и Словакия, не само за нас като летище, но и за цялата черноморска туристическа общност."


Анкета

Трябва ли и за в бъдеще да има плажове с безплатни чадъри и шезлонги?


Резултати

Мнения

Мнения
Нинова: Кандидатирам се за председател на БСП, ще ме замества Владимир Москов
  04.08.2020 13:04      

52-ма са кандидатите за лидер на социалистите, до 6 август трябва да обявят дали ще участват в състезанието