Четвъртък, 13 Авг 2020
    
Бизнес Бургас

Сезонът по Черноморието за чужденци полека тръгва

  30.06.2020 12:34  
Сезонът по Черноморието  за чужденци полека тръгва

Дона МИТЕВА

Бургаското летище започна да свири сбор за своите сезонни работници. Първите от тях вече са на аерогарата, за да възстановят допуска си и да оформят договорите  за останалата част от сезона.

„Днес рано сутринта посрещнах първият ми автобус от Полша. Най-вероятно това е и първият полски автобус, който дойде на Златни пясъци през този сезон“, написа в специализираната група за туризъм  туроператор от Варна.

„Пътуването през Словакия, Унгария и Румъния премина изключително бързо и лесно. Пътният трафик е много по-малък. Стаите в хотелите чакаха нашите дългоочаквани гости“, обясни той.  Изразява се становище, че силното полско присъствие ще бъде усетено и по южното Черноморие.

Бегъл поглед само за последния ден на юни и първия на юли на обявените пристигащи полети сочи, че на бургаското летище днес се посрещат полети от Лутън, Лондон, Англия, Дюселдорф, Германия и Маастрихт, Нидерландия.

Утре денят започва с кацането на полет от Виена,  следва самолета от Берлин, Тегел, Германия,  Катовице, Полша и Рига, Латвия.

 


Анкета

Трябва ли и за в бъдеще да има плажове с безплатни чадъри и шезлонги?


Резултати

Мнения

Мнения
Спахийски: Милионерите в БСП искат да отстранят Нинова
  06.08.2020 09:54      

Нито един от тези, които претендират за поста на Корнелия Нинова, няма харизмата на лидер. Така к