Петък, 03 Юли 2020
    
Любопитно

Жега до 35 градуса

  27.06.2020 09:53  
Жега до 35 градуса

И почивните дни, и началото на следващата седмица дните ще са слънчеви. В събота облачността ще е съвсем рехава и то предимно около планинските масиви на Югозападна България. Отново там след обяд тук-там е възможно да превали слабо. Вятърът – по-осезаем след обяд в крайния Северозапад и в Югоизточна България. Температурите в събота ще са с летни стойности, в най-топлата част на денонощието между 27 и 32 градуса..

Около крайбрежието днес – приятен североизточен вятър с температури след обяд между 25 и 28 градуса. Термометрите във водата ще показват около 22-23 градуса, а вълнението на морето - слабо с тенденция да се запази така и в следващите дни.

Антициклон в източната част на Европа ще поддържа усещането за горещо лято и в следващите няколко дни. Неделята се  очертава тиха, суха и предимно слънчева. Температурите – с градус-два по-високи. В началото на новата седмица ще е дори по-горещо с кулминация във вторник, когато термометрите ще показват стойности до към 35 градуса.

От сряда нататък, в първите дни на юли времето ще остане топло, но с условия за краткотрайни следобедни превалявания с гръмотевици в Североизтока и около планините в Западна България.

 


Анкета

Харесва ли ви новото лого на Бургас?


Резултати

Мнения

Мнения
Варненските социалисти дадоха най-много номинации за Корнелия Нинова
  03.07.2020 14:21      

От 169 организации във варненската организация на БСП – най-много номинации за председател