Петък, 03 Юли 2020
    
Приморско

Димитър Германов след срещата с Ангелкова: Приморско е сигурна дестинация

  26.06.2020 15:09  
Димитър Германов след срещата с Ангелкова: Приморско е сигурна дестинация

Министърът на туризма Николина Ангелкова посети вчера Приморско, за да се срещне с кмета на общината Димитър Германов и представители на местния бизнес.

„Благодаря на министъра на туризма, на ръководителите на държавните институции и на туристическия бранш в община Приморско за продуктивната работна среща, която проведохме днес! Заедно обсъдихме предизвикателствата на този туристически сезон и как да преминем успешно през тях“, пише във Фейсбук профила си градоначалникът.

Германов добавя, че предприетите мерки от страна на държавата целят да осигурят сигурната почивка на гостите и безопасността на домакините.

„Дискутирахме изискванията за безопасен туризъм и успяхме да отговорим на голяма част от въпросите и притесненията на представителите на бизнеса. Засега нямаме заболели и сме сигурна дестинация! Отговорната институция РЗИ обяви резултати от проведено проучване за качеството на водите по Южното Черноморие - имаме по-чисти плажове и по-кристално море. Хотелите и ресторантите спазват изискванията за безопасност. Всички сме мобилизирани! Имаме основания да сме уверени, че вървим в правилна посока и ще се справим!“, уверен е той.


Анкета

Харесва ли ви новото лого на Бургас?


Резултати

Мнения

Мнения
Иван Вълков, народен представител: Проектът за градската железница може да стартира през 2021 година
  03.07.2020 15:48      

Иван Вълков е роден на 22 май 1965 година, четвърти мандат е депутат от ГЕРБ. Към нас