Четвъртък, 28 Яну 2021
    
Приморско

Димитър Германов след срещата с Ангелкова: Приморско е сигурна дестинация

  26.06.2020 15:09  
Димитър Германов след срещата с Ангелкова: Приморско е сигурна дестинация

Министърът на туризма Николина Ангелкова посети вчера Приморско, за да се срещне с кмета на общината Димитър Германов и представители на местния бизнес.

„Благодаря на министъра на туризма, на ръководителите на държавните институции и на туристическия бранш в община Приморско за продуктивната работна среща, която проведохме днес! Заедно обсъдихме предизвикателствата на този туристически сезон и как да преминем успешно през тях“, пише във Фейсбук профила си градоначалникът.

Германов добавя, че предприетите мерки от страна на държавата целят да осигурят сигурната почивка на гостите и безопасността на домакините.

„Дискутирахме изискванията за безопасен туризъм и успяхме да отговорим на голяма част от въпросите и притесненията на представителите на бизнеса. Засега нямаме заболели и сме сигурна дестинация! Отговорната институция РЗИ обяви резултати от проведено проучване за качеството на водите по Южното Черноморие - имаме по-чисти плажове и по-кристално море. Хотелите и ресторантите спазват изискванията за безопасност. Всички сме мобилизирани! Имаме основания да сме уверени, че вървим в правилна посока и ще се справим!“, уверен е той.


Анкета

Ще отидете ли да гласувате по време на пандемия?


Резултати

Мнения

Мнения Поморие
Галина Мешкова, еколог: Климатичните промени намаляват видовото разнообразие на птици
  24.10.2020 15:10      

Галина Мешкова е дългогодишен сътрудник на СНЦ „Зелени Балкани“, завършил