Вторник, 04 Авг 2020
    
Несебър

Кметът на Община Несебър посети Обзор в навечерието на градския празник

  24.06.2020 14:24  
Кметът на Община Несебър посети Обзор в навечерието на градския празник

В навечерието на празника на Обзор - Еньовден, кметът на община Несебър Николай Димитров инспектира довършителните дейности по ремонтите в централната част на курортното селище.

Във връзка с предстоящия летен сезон в Обзор протича подготовка за посрещането на летовниците, като се подновява градската среда. Благоустройствените дейности включват подмяна на настилката в централната градска част и прилежащия й парк и по улица „Кирил и Методий“. Към същия проект бе подновен и шадраванът в центъра на града.

Предстои и подмяна на площадното осветление с нови енергоспестяващи крушки и атракционни светлини.

За нуждите на град Обзор наскоро бе закупена и нова мотометачна машина.

Част от обиколката на кмета Димитров включваше и крайморския парк на населеното място, където в най-скоро време започват дейности по рехабилитация на монтираните там детски съоръжения за игра и фитнеса на открито.

По време на своето посещение, г-н Димитров проведе разговори с граждани на Обзор, които ще бъдат привлечени в Oбществения съвет към Община Несебър.

Община Несебър полага системни и последователни грижи към всички населени места на своята територия. Средствата, които се отпускат и проектите, по които се работи са пропорционално разпределени според нуждите на всяко селище.

 Обзор е един от най-привлекателните градове по българското Черноморие и основна грижа на общинското ръководство е неговото развитие и разцвет като туристическа дестинация от национално и международно значение.


Анкета

Трябва ли и за в бъдеще да има плажове с безплатни чадъри и шезлонги?


Резултати

Мнения

Мнения
Нинова: Кандидатирам се за председател на БСП, ще ме замества Владимир Москов
  04.08.2020 13:04      

52-ма са кандидатите за лидер на социалистите, до 6 август трябва да обявят дали ще участват в състезанието