Събота, 30 Яну 2021
    
Любопитно

Бургазлии зажадняха за клубен живот, изпълват известно бийч заведение

  19.06.2020 10:17  
Бургазлии зажадняха за клубен живот, изпълват известно бийч заведение

Георги РУСИНОВ

 

Бургазлии са зажаднели за клубен живот предвид обстановката около пандемията от COVID-19. От 15 юни паднаха забраните и за клубовете и дискотеките като някои побързаха още в полунощ на 14-и да отворят врати. Става въпрос за известна чалга-дискотека в Бургас, която  бе препълнена, и то предимно с абитуриенти, които отдавна очакват да разпуснат.  Други изчакват този петък и уикенда след него, за да направят официално откриване на сезона.

Едно от най-известните бийч заведения в Бургас е в трескава подготовка за началото на сезона. То е от тези, които ще отворят врати този петък, като откриването  ще продължи и в събота.

„Уикенд откриване с комерсиално парти – най-доброто от клубната музика. Ще има едни танцьори, които се казват Legend Never Die. Пресъздават модерни танци като такива на Майкъл Джексън примерно. Може да се каже, че ще има балет, което ще е една изненада за гостите. Иначе няма да има гръмки откривания и ивенти, защото още не е ясно кое как ще се случва заради COVID-19 ситуацията“, обясниха от клуба.

От там поясниха, че към откриването вече има голям интерес и добавиха:

„Излиза им се на хората вече. Особено щом е нещо лятно на плажа. Предполагам, че и двете вечери ще бъде пълно. Предварително имаме много резервации. Останали са малко места“.

По-късно през лятото се очакват по-специални събития за бургазлии, организирани от известния клуб.


Анкета

Ще отидете ли да гласувате по време на пандемия?


Резултати

Мнения

Мнения
Христо Шопов, актьор: Българинът се фука с породисти кучета, както с автомобила си
  31.10.2020 17:05      

Няма по-благодарни очи от това на животно от улицата   Инте