Четвъртък, 02 Юли 2020
    
Спорт

Парк Арена ОЗК работи при спазване на мерките и очаква своите посетители

  29.05.2020 14:53  
Парк Арена ОЗК работи при спазване на мерките и очаква своите посетители

Бургаският плувен и спортен комплекс "Парк Арена ОЗК" отново работи с пълния си капацитет при спазване на актуалните противоепидемични мерки. Достъпът става със задължителен филтър на входа, като на всички посетители - служители - треньори се измерва телесната температура. Извършва се и необходимата регулярна дезинфекция.

Спортните клубове и посетителите тренират по график на предварително определени сесии. Всяка от тях е с продължителност 90 минути: 1 час във водата, 15 минути за обличане и 15 минути за дезинфекция. Началото на сесиите в двата басейна се разминава с 30 минути, за да не се срещат посетителите в отделните съблекални, които се използват на ротационен принцип. Дезинфекцията на съблекалните и общите части се извършва по график на всеки час.

Външните спортни съоръжения на комплекса (футболният терен и тенис кортовете) също работят при спазване заповедта на министъра на здравеопазването, като не се използват съблекалните. В момента е затворена само термалната част - сауна и парна баня.

Контакти, цени и друга полезна информация за "Парк Арена ОЗК" можете да откриете тук: http://www.parkarena.bg/.


Анкета

Харесва ли ви новото лого на Бургас?


Резултати

Мнения

Мнения
Единственият вирусолог в Пиринско: Апаратът за PCR тестове, подарен от Делян Пеевски, е интуитивен и прецизен
  30.06.2020 21:04      

  Д-р Цветанка Иванова-Даскалова е микробиолог и вирусолог. Завършила е Меди